Thursday, February 21, 2013

CHICKEN 'A LA KING'

Bestandele
3 borsstukke hoender
1blokkie hoender stock
halwe pak room mushroomsop
150ml melk
1 ui
1 greenpepper
hoenderspice
swart peper
3 aartappels
halwe blik ertjies
pak mushrooms
Braai ui en greenpepper, spice hoender met hoenderspice en peper. Voeg hoender by ui smoor.
Los blokkie hoenderstock in 250ml kook water op en voeg by pot. Kook 30 min tot gaar, haal hoender uit en laat afkoel. Verwyder vel van hoender en pluis hoender in klein stukkies. Meng mushroomsop met melk en hou eenkant. Voeg aartappels wat in klein blokkies gesny is in hoendersous en kook tot sag.
Sny mushrooms in skywe en kook vir 5min saam met aartappels. Voeg gaar hoender, ertjies en mushroomsop by en laat prut vir 10min. Dien op met rys en groenslaai. Genoeg vir 4 mense.

No comments:

Post a Comment